Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Borrel & Bites


Op donderdag 15 augustus en dinsdag 27 augustus organiseren wij "Borrel & Bites," gebaseerd op ons succesconcept van afgelopen zomer 2023. 


Geniet van een gezellige avond met shared dining, waar je samen kunt eten en delen. We serveren heerlijke, luxe antipasti-planken, vers brood met diverse smeersels, en tafels vol met warme en koude culinaire gerechtjes om te delen. Daarnaast bieden we diverse snacks, salades en een heerlijk dessert na.


We hebben een aangepaste kaart met voor ieder wat wils, en bij mooi weer kun je genieten van iets lekkers van de BBQ. Kom langs en beleef een avond vol smaak en gezelligheid!


Reserveren: 0562-449090 of receptie@hotelpaal8.nl

5680f065-b58d-4210-9caf-f69f7af78aef

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

hotel-paal-8-nieuwjaarsstoast

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: