Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Foodtruck Pasta aan Zee

Beleef de heerlijke smaken van Italië met de foodtruck Pasta aan Zee op woensdag 7 augustus en woensdag 21 augustus, vanaf 17.00 uur. Esme en GertJan toeren over Terschelling met hun mobiele keuken en toveren de lekkerste pasta’s, spannende anti-pasti en hemelse dolci uit hun potten en pannen.


Verwacht pure, smaakvolle producten, zoveel mogelijk biologisch en altijd met een eigen twist. Onder de tent voor het hotel maken wij een sfeervol terras waar einde van de middag, vanaf 17:00 uur, iedereen neer kan strijken om te genieten van al het lekkers van Pasta aan Zee. Wij verzorgen de drankjes.


Lekker op uw eigen kamer dineren? U mag het ook meenemen!


(ons restaurant draait ook gewoon a la carte deze avond)
afbeelding-van-whatsapp-op-2024-07-04-om-16-04-09_01cab0c8

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

hotel-paal-8-nieuwjaarsstoast

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: