Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

MidSummer-Party

Hey! We’re going to the island…


Ibiza? Nee, gewoon lekker bij ons op Terschelling! Drie jaar geleden stond chef Michiel van der Eerde, bekend van zijn restaurant BAUT maar ook onder andere van de tv-programma’s Masterchef en Snackmasters, al in de keuken van Paal 8 Hotel aan Zee. Toen een topmenu met BAUT-klassiekers, nu (zaterdag 3 augustus) een menu geïnspireerd op zijn huidige woonplaats: Ibiza.


De vrije en ontspannen sfeer van het eiland neemt Michiel mee en dit keer dus geen formeel diner, maar een Mediterraan geïnspireerde culinaire ervaring die je het gevoel geeft van ‘blote voeten in het zand’. Culinair blazen we hoog van de vuurtoren (oké, oké, de Brandaris) met een avondvullend programma bestaande uit diverse happen en gerechten die in alle vormen en maten geserveerd worden. Vrijheid blijheid, zoals het eiland! 


Begin met ontvangst op het terras en een welkomstdrankje. Geniet hier van je eerste Mediterrane delicatessen en gerechten. Vervolgens aan tafel voor twee prachtige gangen om te eindigen bij het kampvuur voor het dessert. Niemand minder dan Tim Knol zal daar de avond (muzikaal) van ons overnemen om een dikke kroon op deze avond te zetten.


Deze gehele topervaring kost €75,- per persoon en dat is inclusief welkomstdrankje (zie dat op Ibiza maar eens te scoren).


We starten de avond om 18:30 uur.

Reserveren: 0562-449090 of receptie@hotelpaal8.nl

march08-2024-bautbackstage-ninaslagmolen-21

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

hotel-paal-8-nieuwjaarsstoast

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: