Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .

Direct boeken
00-culinaire-kalender_2021_michiel-van-der-eerde

Culinaire sensatie bij Paal 8 Hotel aan Zee

met drie bekende chef-koks in onze keuken in 2021!

Paal 8 Hotel aan Zee maakt het eind van 2021 en begin van 2022 onvergetelijk lekker! Vanaf oktober is er 6 keer een bekende chef-kok te gast in onze keuken. Dankzij hun bijzondere menu's wordt jouw hotelovernachting verrijkt met een smaakvolle ervaring!


Iedere kok heeft zijn of haar eigen expertise en kookstijl, waardoor elk arrangement verrassend uniek is. Er is maar één vast recept: 'Onbezorgd Genieten'Elke avond wordt aangeboden in een arrangement met twee overnachtingen; inclusief bij aankomst op vrijdag een 3-gangen menu van de Chef van Paal 8 Restaurant aan Zee én bij vertrek op zondag een eilander goodie-bag met leuke verrassing van de chef.

Een unieke smaakbeleving met Michiel van Eerde

koken met eerlijke ingrediënten

Op 2 oktober komt Michiel van Eerde van restaurant Baut uit Amsterdam naar de keuken van Paal 8 Restaurant aan Zee! Kom je het meemaken?


Geniet van dit arrangement van vrijdag 1 t/m 3 oktober

07-michiel-van-der-eerde_1080x1080px

Vlees noch Vis met Sandra Ysbrandy

met de lekkerste ingrediënten van het seizoen!

Op 13 november brengt Sandra haar passie voor gezondheid & vitaliteit en culinaire kunsten naar de keuken van Paal 8 Restaurant aan Zee! Kom je het meemaken? Ze is het vaste gezicht van een dagelijkse kookprogramma dat live te zien is op televisie.


Geniet van dit arrangement van vrijdag 12 t/m zondag 14 november

sandra-ysbrandy-november

Natuurlijk genieten met Rene Pluijm

Een reis door de mooiste gerechten uit Europa

Op 11 december neemt Rene Pluijm van het televisie programma Pluijm's Eetbare Wereld ons mee naar landen en gerechten wij hij door geïnspireerd wordt. Ga je mee op deze reis?


Geniet van dit arrangement van vrijdag 10 t/m zondag 12 december

rene-pluijm-december

De rijke franse keuken in al zijn eenvoud

met kennis en liefde bereid door Alain Caron

Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nog meer waarderen. Op 19 juni laat hij ons proeven hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken


Geniet van dit arrangement van vrijdag 4 t/m zondag 6 februari.

alaincaron-februari-2022

Een avond van de zee

Genieten en lachen daar houd ik van

Marcus van Noord is sinds 2007 een van de de drijvende krachten achter Zilt en Zalig. Zijn missie is om jou te laten genieten van alles wat de kust je te bieden heeft. Puur natuurlijke producten


Geniet van dit arrangement van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart

marcus-van-noord-maart-2022

Barbecuen met Smokey Goodness

Een spektakel met open vuur

In het Hemelvaartweekend komt Smokey Goodness van Jord Althuizen met zijn Smokers jou verwennen. Groenten, vlees en vis, alles geven zij een fired cooked smaak



Geniet van dit arrangement van 20 t/m 22 mei.

jord-althuizen-mei-2022
arrangementen-culinair-genieten-413-x-260-300

Culinair Terschelling

Lekkere lokale lekkernijen

Proef de smaak van Terschelling met het geluid van de golven op de achtergrond. Geniet naast twee overnachtingen met ontbijt van een culinair diner in ons luxe restaurant.

fiets-arrangement-413-x-260-300

3-Daags Fietsarrangement

Ontdek Terschelling te voet of op de fiets

Ontdek alle bijzondere plekjes op je huurfiets of maak een wandeltocht door de duinen. Geniet in ons restaurant van een voortreffelijk drie-gangen Menu du Chef.

arrangement-introductie-413x260

Bekende chef-kok

Geniet van de Culinaire 2021

Dit jaar hebben wij 6 keer een bekende gast-chef-kok die je culinair gaat verwennen. Kijk snel welke chef-kok binnenkort in ons restaurant voor je gaat koken.