Culinaire sensatie bij Paal 8 Hotel aan Zee
met zes bekende chef-koks in onze keuken!
Paal 8 Hotel aan Zee maakt 2021 onvergetelijk lekker! Dit jaar is er namelijk, vanaf april, 6 keer een bekende chef-kok te gast in onze keuken. Dankzij hun bijzondere menu's wordt jouw hotelovernachting verrijkt met een smaakvolle ervaring!
Iedere kok heeft zijn of haar eigen expertise en kookstijl, waardoor elk arrangement verrassend uniek is. Er is maar één vast recept: 'Onbezorgd Genieten'. Elke avond wordt aangeboden in een arrangement met twee overnachtingen; inclusief bij aankomst op vrijdag een 3-gangen menu van de Chef van Paal 8 Restaurant aan Zee én bij vertrek op zondag een eilander goodie-bag met leuke verrassing van de chef.
Een avond van de zee
Genieten en lachen daar houd ik van
Marcus van Noord is sinds 2007 een van de de drijvende krachten achter Zilt en Zalig. Zijn missie is om jou te laten genieten van alles wat de kust je te bieden heeft. Puur natuurlijke producten
Geniet van dit arrangement van vrijdag 16 t/m zondag 18 april.

Barbecuen met Smokey Goodness
Een spektakel met open vuur
In het Hemelvaartweekend komt Smokey Goodness van Jord Althuizen met zijn Smokers jou verwennen. Groenten, vlees en vis, alles geven zij een fired cooked smaak
Geniet van deze speciale avond op zaterdag 15 mei

De rijke franse keuken in al zijn eenvoud
met kennis en liefde bereid door Alain Caron
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nog meer waarderen. Op 19 juni laat hij ons proeven hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken
Geniet van dit arrangement van vrijdag 18 t/m zondag 20 juni.

Een unieke smaakbeleving met Wilco Berends
koken met eerlijke ingrediënten
Op 2 oktober komt Wilco Berends van restaurant De Nederlanden, bekroond met een Michelinster, naar de keuken van Paal 8 Restaurant aan Zee! Kom je het meemaken?
Geniet van dit arrangement van vrijdag 1 t/m 3 oktober

Vlees noch Vis met Sandra Ysbrandy
met de lekkerste ingrediënten van het seizoen!
Op 13 november brengt Sandra haar passie voor gezondheid & vitaliteit en culinaire kunsten naar de keuken van Paal 8 Restaurant aan Zee! Kom je het meemaken? Ze is het vaste gezicht van een dagelijkse kookprogramma dat iedere maand live te zien is op televisie.
Geniet van dit arrangement van vrijdag 12 t/m zondag 14 november

Natuurlijk genieten met Rene Pluijm
Een reis door de mooiste gerechten uit Europa
Op 11 december neemt Rene Pluijm van het televisie programma Pluijm's Eetbare Wereld ons mee naar landen en gerechten wij hij door geïnspireerd wordt. Ga je mee op deze reis?
Geniet van dit arrangement van vrijdag 10 t/m zondag 12 december
