headerbeeld-v2-2022-zomerkriebels-kopieren

Evenementen

Kom met ons het voorjaar vieren op Terschelling!

Wat hebben wij zin in de lente; langere dagen, frisse luchten en een zonnetje welke steeds meer warmte geeft!


Met je haren in de wind op de fiets langs de dijk of urenlange wandelingen door het bos en over het strand. Er is nog een heerlijke rust op het eiland en de tijd gaat nog langzaam; geen gejaag van het hoogseizoen.


De maanden in het voorjaar is Terschelling op zijn mooist!

strand
Genieten op het strand
4-daags-arrangement-413-x-260-300
Ontspannen
26
Evenementen
11

Evenementen in het voorjaar


Ook in 2024 staan weer diverse culinaire evenementen op de kalender, we zijn druk bezig om weer bijzondere gastchefs te verleiden om een avond de keuken bij Paal 8 Hotel aan Zee over te nemen.

Zodra deze namen bekend zijn, laten wij dit middels nieuwsbrieven en de socials aan jullie weten, houd daar onze site in de gaten!

SAFE THE DATE - SEIZOENSOPENING

16 maart 2024


Om het seizoen van 2024 goed te beginnen starten we met ons culinair openingsfeest op zaterdag 16 maart.


Cavatappi Wijnen gaat een heerlijke wijnproeverij verzorgen. Bij deze wijnen verzorgen de "Meisjes van Smaak" exclusieve happen met bijvoorbeeld oesters en Sushi. Ook is de “De Wilde Keuken van Marjanna” er weer bij om iets heerlijks te maken op de Supersmoker en boven een open vuur haar fameuze soep. Hiernaast steken onze eigen koks de BBQ’s aan voor een heerlijk stuk vis of vlees en er is er een culinair buffet vol heerlijkheden! Dus deze datum kan alvast in de agenda!


Een swingende DJ verzorgt tijdens deze culinaire avond heerlijke muziek en laat de avond eindigen met ons inmiddels bekende “Dansen aan Zee”.

marjanna

Spring Surprises


cavatappi
bbq
inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

zwembad-413-x-260

Zwembad

HELEMAAL ONTSPANNEN

Een baantje trekken voor het ontbijt of lekker genieten van het warme water. Het zwembad geeft precies de ontspanning die je nodig hebt.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: