Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst
over-ons-header-1184-x-450-300

Welkom in ons sfeervolle hotel

Paal 8 Hotel aan Zee is gelegen midden in de duinen van West aan Zee, op loopafstand van het Noordzeestrand en bossen. Het hotel beschikt over alle faciliteiten die een comfortabel verblijf op Terschelling compleet maken. Geniet van de luxe kamers en (Family) Suites met allen een fantastisch uitzicht en laat u in ons Restaurant aan Zee verrassen door de kunsten van onze keukenbrigade. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad, sauna en stoombad.


Kortom een heerlijk verblijf op Terschelling begint en eindigt bij Paal 8 Hotel aan Zee!

hotel-informatie-voorzieningen-650x306
Aankomst
hotel-informatie-service2-650x306
Service
hotelpaal8-buitenkant
Ons hotel
over-ons-paal-8-hotel-413-x-265-300

Paal 8 Hotel aan Zee

HOTEL AAN DE KUST VAN TERSCHELLING

Dit luxe 4 sterren hotel heeft alles wat je zoekt als je een weekend wil doorbrengen met je partner of als je met het hele gezin wilt genieten van een vakantie aan zee, het strand en de duinen. In de omgeving van het hotel kun je heerlijk fietsen en wandelen. Op ongeveer 6 km afstand vind je West-Terschelling, het grootste dorp van Terschelling waar veel te doen is. Wil je culinair verrast worden? Ga dan zeker even naar ons fantastische restaurant. Heb je zin om te ontspannen? Breng dan een bezoekje aan de sauna of het zwembad. Bij Paal 8 Hotel aan Zee is voor iedereen wat te doen.

Medewerkers

LEER ONZE MEDEWERKERS KENNEN!

marion-riemersma-over-ons-420-x-427

Marion Cupido-Riemersma

GENERAL MANAGER

Ik ben er trots op te werken in, en verantwoordelijk te zijn voor, het fijnste hotel van de Wadden!

Gelegen op een unieke locatie, in de duinen aan het strand, voelt het altijd als vakantie als je bij ons te gast bent, zowel voor zakelijk verblijf als een weekendje weg. Gastvrijheid in een ongedwongen sfeer, dat maakt ons hotel bijzonder.


Ons heerlijke terras, mooie kamers en suites en een goed restaurant; ik ben er trots op! Samen met mijn team zie ik ernaar uit u te mogen verwelkomen in Paal 8 Hotel aan Zee op Terschelling.

annelies-planting-over-ons-420-x-427

Annelies Planting

MEDEWERKER FRONT-OFFICE

Voordat mijn werkdag begint heb ik al mogen genieten van ons schitterende eiland op mijn weg naar het hotel. Elke dag zorgen mijn collega’s en ik er vanuit de receptie mede voor dat onze gasten een bijzonder en zorgeloos verblijf hebben.


Ik vind het heerlijk om te zien en voelen dat de gasten aan het genieten zijn en helemaal tot rust komen tijdens hun verblijf in het hotel. ’s Zomers de wapperende zomerjurken en slippertjes en in de winter de openhaard, in ieder jaargetijde is het een hele fijne plek om vakantie te houden en zeker ook om te werken.

simona-over-ons-420-x-427

Simona Hrebickova

HOUSEKEEPING MANAGER

Al sinds 5 jaar zorg ik samen met mijn team ervoor dat het hotel er iedere dag helemaal schoon en fris uitziet. De positieve feedback van de gasten op ons werk geeft ons energie en zorgt voor nog meer stimulans. Doordat het hotel zo mooi gelegen is zijn wij de hele dag omgeven door een prachtig uitzicht, waar we nog steeds erg van genieten.


Paar jaar geleden zijn alle kamers gerenoveerd, dat werkt heel fijn. Samen met mijn collega’s doe ik graag een stapje extra om het onze gasten naar de zin te maken!

De Geschiedenis

In het begin van de 20e eeuw stond er op de prachtige locatie van Paal 8 Hotel aan Zee een badhuis. Op de duinen midden in de frisse en helende zeelucht konden gasten ontspannen en tot rust komen. Het zand dat nodig was, werd uit een duinvallei ten zuiden van West aan Zee gehaald, dat nu nog de naam Badhuiskuil draagt. De bouw van dit badhuis in 1916 markeert eigenlijk het begin van het toerisme op Terschelling. In de Tweede Wereldoorlog is het badhuis afgebroken en is er een hotel gebouwd. In 2006 werd dit oude hotel afgebroken en vervangen door een groter hotel met dezelfde naam. Het huidige Paal 8 Hotel aan Zee.

historie-paal-8-413-x-260

Routebeschrijving

VAN DEUR TOT DEUR

Badweg 4, 8881 HG

Terschelling West

+31(0)562449090

receptie@hotelpaal8.nl

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: