5% loyalty korting, gebruik kortingscode: PAAL8
Late check-out & Early check-in
Gratis busvervoer van en naar de veerboot
restaurant-header-1833x450

Paal 8 Restaurant aan Zee

ONTDEK DE SMAAK VAN TERSCHELLING

Ons restaurant staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. De medewerkers nemen alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken. Wil je een driegangenmenu? Of kies je voor a la carte dineren met een dagelijks wisselend Menu du Chef ? Bij ons is alles mogelijk. Bovendien verzorgen zij ook de roomservice, zo kun je ook culinair genieten in je eigen suite of kamer!

03
Heerlijk tafelen
12
Culinair genieten
02
Lokale gerechten
restaurant-ontbijt5-650x414

Ontbijt

EEN GOED BEGIN

Na een heerlijke nacht in een van de prachtige kamers van het hotel is het tijd voor een uitgebreid ontbijt. Goede koffie, diverse sappen, warme en koude gerechten en vers fruit.

Er wordt ook gebruikt gemaakt van streekproducten, zoals huisgemaakt cranberrysap. Zo begint de dag goed.

Lunch

UITGEBREID GENIETEN

Na een ochtend fietsen, wandelen of zwemmen kun je wel een goede lunch gebruiken. Bij Paal 8 Restaurant aan Zee vind je een gevarieerde kaart met verschillende gerechten. Je kunt binnen zitten, ook bij de haard of lekker buiten op ons gezellige terras. Eet smakelijk!

img_4683
terras5
15
img_4760
resta
terras-tent

Diner

DE SMAAK VAN TERSCHELLING

's Avonds word je door het hele team in de watten gelegd.

We houden rekening met al onze gasten, Zo zijn er verschillende vegetarische gerechten te vinden. Dus of je nu gewoon een lekker stukje vis wilt, a la carte gaat dineren of voor een drie-gangen Menu du Chef kiest, alles is mogelijk.

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

06

Zwembad

HELEMAAL ONTSPANNEN

Een baantje trekken voor het ontbijt of lekker genieten van het warme water. Het zwembad geeft precies de ontspanning die je nodig hebt.

mooi-weer-bootcamp

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: