Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Wijn & spijs met Latuil

Op dinsdag 13 augustus verzorgen wij, samen met de eilandse wijnkenner Lidy Tuil van LaTuil wijnen, aan het einde van de middag en het begin van de avond een culinaire proeverij. Tijdens deze proeverij presenteren we vier verrukkelijke gerechten, geïnspireerd op onze à la carte kaart, elk perfect gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen van onze uitgebreide wijnkaart. Geniet van deze unieke culinaire ervaring in een ontspannen sfeer, waarbij elk gerecht en bijpassende wijn de smaken van onze keuken en de rijke wijncultuur tot hun recht laten komen.


Reserveren: 0562-449090 of receptie@hotelpaal8.nl

afbeelding-van-whatsapp-op-2024-03-20-om-15-21-00_a5b690b9

Meer Hotel Paal 8 aan Zee

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

hotel-paal-8-nieuwjaarsstoast

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: