Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Gastchef Yvette van Boven


Op 23 november hebben we een speciale gastchef avond met Yvette van Boven. Voor deze bijzondere avond bieden wij een exclusief 5-gangen diner aan voor €85. 


Yvette maakte naam met TV-programma’s als “De streken van van Boven” en “Koken met van Boven”, en is de auteur van vele bekroonde kookboeken zoals “Home Made”, “Home Made Basics” en “Van Boven in het Wild”. In de afgelopen jaren is Yvette van Boven (1968) uitgegroeid tot een veelzijdige culinaire persoonlijkheid. Samen met haar man, fotograaf Oof Verschuren, en hun hond Hughie woont ze afwisselend in Amsterdam en West Cork (Ierland). Naast haar werk als culinair schrijver, illustrator, vormgever, tv- & podcastpresentator, is ze ook een uitzonderlijk goede kok.


Reserveer snel om deze unieke culinaire ervaring niet te missen!

schermopname-207

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

restaurant-413-x-260

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: