Boek direct bij Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Gastchef avond met Erik Tas


We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op 12 oktober een speciale gastchef avond hebben met niemand minder dan Erik Tas. Voor deze bijzondere avond bieden wij een 5-gangen diner aan voor €85.


Na zijn opleiding aan de koksopleiding begon Erik Tas (1984) zijn carrière bij Zwethheul in Delft. Vervolgens werkte hij bij het prestigieuze, met 2 Michelin sterren bekroonde, Parkheuvel in Rotterdam. In 2015 opende hij zijn eigen restaurant met slechts 20 zitplaatsen, wat hem snel een Bib Gourmand opleverde. Daarna opende hij Bistro Nr. 11 en startte hij samen met een compagnon een Grand Café. Vlak voor de coronapandemie kreeg hij de kans om in Rijswijk een restaurant te openen en de historische naam van ‘t Ganzenest nieuw leven in te blazen. In 2022 werden deze inspanningen beloond met een Michelinster.


Reserveer snel om deze culinaire ervaring niet te missen!

erik-tas-1

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

restaurant-413-x-260

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: